logo mth new
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Obloane exterioare din aluminiu

O solutie excelenta pentru protectie impotriva razelor soarelui si a hotilor sunt obloanele exterioare din aluminiu.
Confectionam obloane din aluminiu pentru ferestre si usi – din profile aluminiu (import Grecia) de diverse culori, cu lamele fixe sau orientabile , acestea din urma fiind varianta de lux.

Obloanele din aluminiu sunt foarte robuste, dar, in acelasi timp, moderne, dau casei un aspect modern, protejand-o de musafirii nepoftiti si oferind, in acelasi timp, protectie impotriva razelor soarelui si a intemperiilor (vant, ninsoare, praf). Sunt foarte durabile in timp, ele rezintand, practic, minim 30 ani; nu-si schimba culoarea (sunt vopsite in camp electrostatic) si nu necesita intretinere (doar lubrifierea balamalelor din cand in cand) ci doar o curatare usoara cu apa.

Obloanele sunt cu deschidere in exterior si actionare din interior , se monteaza aplicate pe zid dinspre exterior sau intre pervaze . Pot fii cu unul sau doua canate dar pot fii si tip armonica, cu mai multe canate.

Cere o ofertă pentru Obloane exterioare din aluminiu

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibill
Completează formularul de mai jos și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibill
logo mth new

M.T.H. INSTAL CO SRL

CUI: RO10175085 NRC: J40/1011/1998
Contactează-ne pe WhatsApp!
envelopephone-handsetmap-markerlocation linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram