logo mth new
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MTH INSTAL - TÂMPLĂRIE AL/PVC

De 26 de ani împreună pentru construcții moderne și trainice!

MTH INSTAL CO Bucuresti este o societate cu capital privat 100% romanesc, aparuta in 1998, care reprezinta deja un nume cunoscut pe piata constructiilor si amenajarilor interioare , prin calitatea lucrarilor executate, prin seriozitate , promptitudine , profesionalism dar si prin complexitatea si gradul de dificultate al lucrarilor executate.

MTH INSTAL acorda o atentie sporita calitatii lucrarilor realizate si este preocupata in permanenta de imbunatatirea propriilor performante, lucrarile complexe fiind o provocare pentru specialistii nostri.

MTH INSTAL acorda atentie si respect clientilor sai , il asculta si le ofera solutii la problemele si dorintele pe care le au , ofera solutii de specialitate la preturi adaptate fiecarui buget .

MTH INSTAL ofera clientilor sai urmatoarele produse si servicii:

  • TAMPLARIE DIN ALUMINIU CU GEAM TERMOPAN /TRIPAN (TERMOIZOLANT ).
  • TAMPLARIE DIN PVC cu GEAM TERMOPAN / TRIPAN (TERMOIZOLANT ).
  • PERETI CORTINA DIN ALUMINIU – fatade din sticla pentru cladiri ,
  • INCHIDERI TERASE / BALCOANE cu TAMPLARIE DIN ALUMINIU SAU PVC
  • Acoperisuri din PERETE CORTINA/TIGLA METALICA/PANOURI SANDWICH
  • PLACARI FATADE CU BOND (CU ETALBOND SAU ALUCOBOND).
  • USI GLISANTE. USI DE INTERIOR SI EXTERIOR DIN ALUMINIU SI PVC.
  • RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU si ROLETE TEXTILE INTERIOARE PENTRU FERESTRE.
  • USI DE GARAJ IZOLATE ,TIP RULOU SAU SECTIONALE, CU ACTIONARE MANUALA / ELECTRICA.
  • PLASE ANTIINSECTE SI GLAFURI PENTRU FERESTRE.

Ne recomandă:

“ Am colaborat foarte bine cu MTH INSTAL pentru placare fatada cu bond si confirm executia conform proiect ,impreuna cu o comunicare foarte apropiata si profesionista “

Adrian Raus - Director general - Sony Center

„Colaborez cu Horia Marcus / MTH INSTAL de 5 ani si sunt foarte multumit de calitatea serviciilor pe care le ofera . Sunt seriosi , se tin de promisiunile facute si lucreaza foarte bine – la noi au montat pereti cortina.

Eu ii recomand cu incredere. ”

Serban Weselowski – Dir.Gen. „Metrotehnica INT’L”

„Suntem foarte multumiti de colaborarea cu firma MTH Instal - colaborare pe care am inceput-o inca din 2005 si o continuam cu placere. Dl ing.Horia Marcus este foarte amabil si receptiv la toate doleantele noastre. Printre lucrarile executate pentru noi au fost ferestrele si usile din PVC, usile de garaj de la Clinica noastra (cladire P+3) precum si placarea cu bond a intregii cladiri. Au lucrat foarte bine, sunt foarte seriosi si corecti, ne-am consultat cu ei la fiecare lucrare si ne-au oferit solutii la un pret decent.

Ii recomand cu mare placere.”

Eliza Chifu – Director General "Clinica ROM MED 2000"

Parteneriatul cu MTH INSTAL este de peste 10 ani și continuă pentru că este bazat pe seriozitate, execuția de lucrări de bună calitate la prețuri foarte bune ca raport calitate/ preț, cu respectarea termenelor de livrare, cu găsirea de soluții pentru toate solicitările noastre, oricât de complexe ar fi ele. Ne-am dori să avem cu toți partenerii noștri o colaborare atât de bună cum avem cu MTH.

D&G Loyal Grup

Colaborăm de peste 2 ani cu firma MTH INSTAL. Au prețurile foarte bune pentru tâmplăria de aluminiu, au produse de calitate foarte bună și sunt foarte prompți în preluarea comenzilor, iar timpul de așteptare până la montarea tâmplăriei pe poziție este foarte scurt.

ISG - Imobiliare Solutions Group

„Am decis să colaborez cu Horia Marcus (MTH INSTAL) la recomandarea unui prieten. Am schimbat doar geamurile cu câțiva ani în urmă, dar promptitudinea și profesionalismul m-au convins că în 2016 să schimb toată tâmplaria a două apartamente situate în centrul orasului. Produsele folosite au fost de foarte bună calitate, montajul impecabil, izolația fonică excelentă. În plus, am ales să instalez și rulouri exterioare electrice și cu telecomandă, de care sunt foarte mulțumit. Recomand!”

B.E.J. Cojocaru Bogdan Mihai

Colaborăm cu MTH Instal de mai bine de 10 ani. Avem la activ schimbarea tâmplăriei la trei apartamente din familia extinsă. Plus tamplăria locuinţelor câtorva clienți de ale căror proiecte ne-am ocupat. Tâmplăria s-a comportat excelent pe parcursul anilor care au trecut. Am ales diverse soluţii: PVC, aluminiu sau aluminiu cu lemn la interior. Întotdeauna am apreciat acuratețea execuției, promptitudinea ți rapiditatea montajului și mai ales seriozitatea firmei.

Ing. Ioana Catană, C.A.T. DESIGN SRL, București

Ai un proiect și vrei să te ajutăm cu cotație de preț? Completează formularul și te contactăm noi!

*câmp obligatoriu
*câmp obligatoriu
Cu ce te putem ajuta? (intrebari, observatii, detalii)
logo mth new

M.T.H. INSTAL CO SRL

CUI: RO10175085 NRC: J40/1011/1998
Contactează-ne pe WhatsApp!
envelopephone-handsetmap-markerlocation linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram