logo mth new
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Clienții noștri

„Colaborez cu Horia Marcus / MTH INSTAL de 5 ani si sunt foarte multumit de calitatea serviciilor pe care le ofera . Sunt seriosi , se tin de promisiunile facute si lucreaza foarte bine – la noi au montat pereti cortina.

Eu ii recomand cu incredere. ”

Serban Weselowski – Dir.Gen. „Metrotehnica INT’L”

„Suntem foarte multumiti de colaborarea cu firma MTH Instal - colaborare pe care am inceput-o inca din 2005 si o continuam cu placere. Dl ing.Horia Marcus este foarte amabil si receptiv la toate doleantele noastre. Printre lucrarile executate pentru noi au fost ferestrele si usile din PVC, usile de garaj de la Clinica noastra (cladire P+3) precum si placarea cu bond a intregii cladiri. Au lucrat foarte bine, sunt foarte seriosi si corecti, ne-am consultat cu ei la fiecare lucrare si ne-au oferit solutii la un pret decent.

Ii recomand cu mare placere.”

Eliza Chifu – Director General "Clinica ROM MED 2000"

Parteneriatul cu MTH INSTAL este de peste 10 ani și continuă pentru că este bazat pe seriozitate, execuția de lucrări de bună calitate la prețuri foarte bune ca raport calitate/ preț, cu respectarea termenelor de livrare, cu găsirea de soluții pentru toate solicitările noastre, oricât de complexe ar fi ele. Ne-am dori să avem cu toți partenerii noștri o colaborare atât de bună cum avem cu MTH.

D&G Loyal Grup

Colaborăm de peste 2 ani cu firma MTH INSTAL. Au prețurile foarte bune pentru tâmplăria de aluminiu, au produse de calitate foarte bună și sunt foarte prompți în preluarea comenzilor, iar timpul de așteptare până la montarea tâmplăriei pe poziție este foarte scurt.

ISG - Imobiliare Solutions Group

„Am decis să colaborez cu Horia Marcus (MTH INSTAL) la recomandarea unui prieten. Am schimbat doar geamurile cu câțiva ani în urmă, dar promptitudinea și profesionalismul m-au convins că în 2016 să schimb toată tâmplaria a două apartamente situate în centrul orasului. Produsele folosite au fost de foarte bună calitate, montajul impecabil, izolația fonică excelentă. În plus, am ales să instalez și rulouri exterioare electrice și cu telecomandă, de care sunt foarte mulțumit. Recomand!”

B.E.J. Cojocaru Bogdan Mihai

Colaborăm cu MTH Instal de mai bine de 10 ani. Avem la activ schimbarea tâmplăriei la trei apartamente din familia extinsă. Plus tamplăria locuinţelor câtorva clienți de ale căror proiecte ne-am ocupat. Tâmplăria s-a comportat excelent pe parcursul anilor care au trecut. Am ales diverse soluţii: PVC, aluminiu sau aluminiu cu lemn la interior. Întotdeauna am apreciat acuratețea execuției, promptitudinea ți rapiditatea montajului și mai ales seriozitatea firmei.

Ing. Ioana Catană, C.A.T. DESIGN SRL, București

Contactează-ne! Completează formularul și te sunăm noi în cel mai scurt timp posibil!

*câmp obligatoriu
*câmp obligatoriu
Cu ce te putem ajuta? (intrebari, observatii, detalii)
logo mth new

M.T.H. INSTAL CO SRL

CUI: RO10175085 NRC: J40/1011/1998
envelopephone-handsetmap-markerlocation linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram